Erasmus+ programı dahilinde öğrenim hareketliliği gerçekleştirmeye hak kazanan öğrencilerimizin üniversitemizin Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi'nin belirlemiş olduğu iş akışını, gerekli belgeleri hazırlayarak gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye ofisin giden öğrenci menüsünden ulaşabilirsiniz.
Öğrencilerimizin Erasmus+ öğrenim hareketliliği öncesinde ve süresince, ders seçimleri, ders eşleştirmeleri ve ders değişiklikleri konularında bölüm Erasmus koordinatörü Doç. Dr. Melih Çoban'a danışmaları ve onay almaları gerekmektedir. Gerekli belgelerin bir kısmı öğrenci ve koordinatör tarafından beraber hazırlanacaktır.
Öğrenim hareketliliğinin sona ermesinin ardından ülkemize geri dönüşlerinde öğrencilerimizin gidilen kurumda aldıkları dersleri Marmara Üniversitesi Sosyoloji Bölümü müfredatındaki derslere saydırabilmeleri ve bu derslerden aldıkları notların transkriptlerine kaydedilebilmesi için Akademik Tanınma Belgesi hazırlamaları gerekmektedir. Bu belgenin hazırlanması için, geri dönüşünüzü takiben bölüm koordinatörü ile irtibata geçiniz.
Akademik Tanınma Belgesi Örneği
Değişim programı dahilinde gidilen kurumda öğrenim hareketliliği boyunca ders değişikliği yapılmışsa, Akademik Eşdeğerlik Belgesi'nin bölüm koordinatörünün kontrolünde yeniden düzenlenmesi gerekir. Ders değişikliği yaptıysanız, dönüşünüzde bölüm koordinatörünüz ile irtibata geçiniz.
Akademik Eşdeğerlik Belgesi Örneği 1
Akademik Eşdeğerlik Belgesi Örneği 2
Bu sayfa Sosyoloji tarafından en son 02.03.2023 16:15:38 tarihinde güncellenmiştir.